İnsan canı almanın nasıl normalleştirilebileceğinin örneğinin gösterildiği Armağan Çağlayan'ın programında, Ankara'da pavyonlarda şarkıcılık yaptığını söyleyen Şanzel isimli kişi, "Babaannem yanlış ameliyatta vefat etti. ve Babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. 7 sene 2 ay ongün cezaevinde yatarak kurtuldum, ondan sonra da alışkanlık yaptı, birkaç kerede yaralamadan (cezaevine) girdim" sözleriyle programı izleyen özellikle sağlık çalışanlarının kanını dondururken, bu açıklamalar karşısında hukukçu olduğu da bilinen Armağan Çağlayan'ın kahkahalar atması ise ortaya çıkan rezaletin boyutunu gözler önüne sermiş oldu.saglikpersonelihaber.net

Armağan Çağlayan'ın bir insanın canını almış kişinin bunu hiçbir pişmanlık sözü ortaya koymadan dillendirmesi sonrasındaki gülerek kahkahalarla karşılaması, programı izleyenleri şoka uğratırken, "umarım BİR GÜN şiddete maruz kalmış hatta belki hayatları ellerinden alınmış insanları anlayacak SAYGINLIĞA ERİŞİRSİNİZ." tepkilerinin gelmesine neden oldu.

Program sonrasında sosyal medya'da eleştiri oklarının hedefi haline gelen Armağan Çağlayan'a başta sağlık çalışanları olmak üzere birçok kullanıcı tarafından eleştirel yorumlar yapıldı. Acil Tıp Uzmanı Sarper Yılmaz'da "Hukuk okumuş biri olarak, hekim hatası sonrası (!) Hekimi öldüren ve bıraktım hekimi bir insanın ölümünden pişmanlık esamesi olmayan bu kadını toplumun karşısına çıkarıyorsunuz! Yarın aynı şekilde öldürülen meslektaşızın ölümünden hiç sorumluluk duymayacak mısınız? Bence Hayır!" diyerek tepkisini ortaya koydu.

PROGRAMA GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI