Merhaba kıymetli okurlar,

Geçtiğimiz hafta kendi aracında tabanca ile kafasına ateş ederek intihar eden ve ardından ise, beş gün sonra vefat eden Doktor Mustafa Kocaman, maalesef ki, ardında bir çok soru işareti bırakarak gitti.

Genç bir doktor, herkes tarafından seviliyor, bir tane kötü bu adam diyen kimse yok, düşmanı yok, kariyer olarak süper ve bu güzel insan durup dururken canına nasıl kıydığı herkes tarafından merak ediliyor.

Doktor Mustafa Kocaman’ın intiharının ardından kamuoyunda öyle dedikodular dolaşıyor ki, hayretler içinde kalıyoruz.

Bir rivayete göre Dr. Mustafa Kocaman, Osmaniye Devlet Hastanesi’ne Başhekim yapılacaktı ve söz verildi. Buna güvenerek çalıştığı özel hastaneden istifa ederek, medikal şirketi kurdu ve orayı işletmeye başladı. Atamalar geldi yapıldı ve Dr. Mustafa Kocaman hiçbir göreve getirilmedi. Ne gariptir ki, intihar olayını da atamalardan bir gün sonra gerçekleştirdi.

Başka bir dedikoduya göre de, Dr. Mustafa Kocaman, kurduğu medikal firmasından ürün verdiği bazı şirketler tarafından dolandırıldı.

Çok şeyler söyleniyor, çok şeyler anlatılıyor. Hangisi doğru bilmiyoruz. Ama bir doğru var ki, aslan gibi bir doktor yaşayacağı o kadar güzel günler varken, talihsiz bir şekilde aramızdan ayrıldı gitti.

Dr. Mustafa Kocaman, sırlarıyla birlikte bu dünyadan göçtü gitti. Ardında gözleri yaşlı bir eş iki çocuk bırakarak gitti.

Ne desek, ne söylesek boş. Böyle genç ölümler hep içimizi yakıp gidiyor. Bunları bu hale getiren ve ölümü seçmesine sebep olanlarda dileriz, bu güzel doktordan daha kötü bir kaderi yaşar.

Bahri Çolpan/ Başak Gazetesi

Editör: Haber Merkezi