Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hastaneye tedaviye gelen hastanın yazdıkları tepki çekmeye devam ediyor. İsmi bilinmeyen vatandaş, hastanenin tedavi red formuna adeta aklına ne gelirse yazdı. Doktorlara ve hastane çalışanlarına ağır hakaretler içeren bu yazı, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Doktora beddua eden, onları maymuna benzeten bu yazıyı yazan şahıs ile ilgili yetkililerin soruşturma açması istendi. Özellikle sağlık camiasında büyük tepki çeken bu yazıyı yazan şahsın cezalandırılması isteniyor.

BELA OKUDU

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine gelen bir vatandaş, tedavi sürecinin başlamasından 8 gün sonra isyan ederek tedaviyi reddetti. İsmi belli olmayan bu vatandaş tedaviyi reddetti reddetmesine ancak bunu son derece çirkin bir yolla yaptı.

BECERİKSİZ MAYMUNLAR

Tedavi ret formunu dolduran vatandaş, “Doktor diye geçinen sizler bir halta yaramayan beceriksiz üniforma giyen birer maymunsunuz. Allah belanızı versin” yazdı.

BÜYÜK BİR KEYİFLE

Bu vatandaş bununla da yetinmeyerek diğer kağıda da, “Kendi isteğimle Allah’ın belası hastanenizden büyük bir keyifle ayrılıyorum. Canınız cehenneme. Sizin gibi doktorların Allah belasını versin. 8 gündür tam anlamıyla iyileşemiyorum üzerine hastalık çıkarıyorsunuz. Doktor değil maymunsunuz” ifadelerini kullandı.