Esenyurt’ta bulunan bir sitede meydana gelen olayda, Gökçe Yaşar isimli kadın, kendisine hakaret ettiğini belirttiği polis memuru ile tartıştı. Yaşanan tartışma sonrası polis araçtan inerek Yaşar’ı darp ettiği iddia edildi.

Yaşar’ın darptan dolayı kafasında, kolunda, çenesinde ve sırtında ödem ve morluklar oluştuğu ileri sürülürken görevli memura mukavemet ettiği gerekçesiyle de karakola götürüldü.

Gazeteci Erk Acarer, güvenlik kameralarına yansıylan görüntülerde, ekipte bulunan diğer 3 polisin olaya müdahale etmeden yerde sürüklenen ve yumruk darbelerine maruz bırakılan kadının ifadesine ulaştı.

'DOKTOR AZ BENZETMİŞSİNİZ DİYEREK RAPOR VERMEDİ'

Yaşar’ın ifadelerine göre; site içerisinde evine giderken polis arabası önünde durarak nereye gittiğini sordu. Yaşar üslubunu düzeltmesini isteyince, polis “kes lan sesini sana mı soracağım?” dedi. Kimliğini evde unuttuğunu söylemesi üzerine polis, Yaşar’a “senin hakkından ben gelirim” diyerek küfür etti.

Olaydan sonra darp raporu almaya giden Yaşar, Esenyurt Devlet hastanesinde hekimin ‘az benzetmişsiniz’ diyerek yüzüne güldüğünü ve darp raporu vermediğini belirtti.

'SENİN HAKKINDAN BEN GELİRİM'

Yaşar ifadesinde şunları kaydetti:

“Senin hakkından ben gelirim diyerek küfürlerine devam etti. Ekip otosuna indirip araç içerisinde de tekme yumruk atmaya devam edip seni bebek gibi yetiştirmişler şımartmışlar dedi. Ben her gün bu siteye giriyorum evini de biliyorum her gün bunu sana yapacağım deyip tehdit etmiştir.”

Editör: Haber Merkezi