AKP’nin göreve getirdiği hastane yönetimine de tepki gösteren mağdur eş M.Y.’nin paylaşımı Söke halkını üzdü.

RİCA EDİYORUM! BENDEN UZAK, ALLAH’A YAKIN OLUN” başlığıyla yaptığı sosyal medya paylaşımında eşi S.Ö. ile ilişki yaşayan Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. M.O.S.’i hedef alarak “…Size bu makamları veren partinize (AKP) bu şekilde mi teşekkür ediyorsunuz? Böyle mi temsil ediyorsunuz? ‘Sizler yuvaları yıkın’ diye mi bu pozisyonları verdiler? Neymiş, ben boşanırken biraz toz kaldırmışım. Tüm siyasiler arkalarındaymış. Ben sıradan bir anestezi teknisyeniymişim. Onları oradan kimse alamazmış” şeklinde isyan etti.

NELER OLUYOR METİN YAVUZ?

AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un hastanede yaşanan ahlaksızlık nedeniyle 6 aydır sessizliğini koruması manidar bulunuyor. Başhekim Yardımcısı M.O.S. ve Başhemşire S.Ö.'nün ilişki yaşamaları hastane çalışanları tarafından yakışıksız bulunurken, Metin Yavuz'un göreve getirdiği Başhekim Nöroloji Uzmanı Doktor Hasibe Özgeçen Dinçel olayı sümen altı etmekle suçlanıyor.
Metin Yavuz'un Başhekim, Başhekim Yardımcısı ve Başhemşirenin istifalarını neden istenmediği sorusu merak uyandırıyor. Nisan ayında konunun kendisine intikal etmesiyle, istifaların alınacağını yakın çevresine söylediği öğrenilen Metin Yavuz’un sessizliğe bürünmesi “Neler oluyor Metin Yavuz?” dedirtti.

SÖKE HALKI TEPKİLİ

Söke Devlet Hastanesi çalışanına bu ahlaksızlığı yapan Başhekim Yardımcısı M.O.S.’nin yarın tedavi için gelen herhangi bir hastayı da rahatız edebileceği belirtiliyor. Hastane yönetimi ve AKP Aydın Milletvekillerinin ahlaksızlığa sessiz kalmaları hoş karşılanmıyor. Yaşanan çirkin olaya tepki gösteren hastane çalışanları da “bu karakterde insanlarla birlikte mesai yapmak istemiyoruz” diyorlar.