Nazilli Devlet Hastanesi bir istifa kriziyle daha sarsıldı. Müdür Yardımcısı Filiz Kılıçarslan’ın görevinden istifa ettiği öğrenildi. Bir yıl içerisinde gerçekleşen 4. istifa, ‘hastanede neler oluyor’ sorusunu gündeme getirdi.

Nazilli Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Filiz Kılıçarslan’ın istifa haberi şok etkisi yarattı. 3 aydır görevini başarıyla sürdüren Kılıçarslan’ın istifası, soru işaretlerini doğurdu.

2020 Ekim ayında göreve başlayan yeni yönetimle birlikte yola çıkan Müdür Yardımcısı Serkan Köseoğlu, Müdür Yardımcısı Şule Aslan, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih Uludağ ve son olarak Müdür Yardımcısı Filiz Kılıçarslan’ın art arda istifaları ‘hastanede işler yolunda değil’ söylemlerini de beraberinde getirdi.

Son dönemde gözle görünür şekilde artan emeklilik talebindeki artış ise, personelin hastanenin çalışma ortamından şikayetçi olduğu iddialarını gün yüzüne taşıdı.

Söylemler ve tartışmalar sıcaklığını korurken, istifasını sunan Müdür Yardımcısı Filiz Kılıçarslan’ın ise, istifasının gerekçesi olarak ikametinin Aydın’da olması nedeniyle git-gel yapmak zorunda kaldığı ve yorucu bir tempoya sahip olduğunu söylediği aktarıldı.