Çalışma kapsamında ameliyatları öne aldırma vaadiyle rüşvet talep eden şüphelilerden birinin Profesör Dr. Mazhar Alp Bozbura olduğu belirlendi. Yürütülen takipler sonucu Bozbura’nın hasta yakınlarına Kapalıçarşı’dan pırlanta aldırdığı belirlenince operasyon için düğmeye basıldı.

3 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Sözcü’den Tugay Saday’ın haberine göre; polis ekiplerince 7 Şubat Cuma günü düzenlenen operasyonda Profesör Dr. Mazhar Alp Bozbura ve eşi Didem Bozbura’nın da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgulamaların ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklandı.

Genel Cerrahi uzmanı olan Prof. Bozbora’nın mide kelepçesi alanında çalışmalar yaptığı öğrenildi.

“CZN BURAK”IN ANNESİ DE TUTUKLANDI  Tutuklanan Didem Bozbura'nın “Czn Burak” ismiyle tanınan Burak Özdemir'in annesi olduğu öğrenildi

Ameliyatlarını öne aldırmak isteyen hasta yakınlarından para dalep eden doktoralara Çapa Tıp Fakültesi’nde operasyon düzenlendi. Opersasyon’da Didem Bozbura, Profesör Dr. Mazhar Alp Bozbura ve bir kişi daha tutuklandı. Dimdem Bozbura’nın “Czn Burak” ismiyle tanınan Burak Özdemir’in annesi iddia edildi. Peki CZN Burak’ın annesi tutuklandı mı? Burak Özdemir’in annesi Didem Bozbura kimdir?

BURAK ÖZDEMİR’İN ANNESİ DİDEM BOZBURA KİMDİR?

Profesör Dr. Mazhar Alp Bozbura eşi olan Didem Bozbura’nın CZN Burak’ın annesi. Çapa Tıp Fakültesi’nde ameliyatları öne aldırma ve vaadiyle rüşvet talep eden şüphelilerden birinin profesör Dr. Mazhar Alp Bozbura olduğu belirlendi. Ayrıca yürütülen takipler sonucu Bozbura’nın hasta yakınlarına Kapalıçarşı’dan pırlanta aldırdığı belirlendi.

Altı yıllık nişanlısını terk ettikten 18 gün sonra üç çocuk annesi bir kadınla nikâh masasına oturan Prof. Dr. Alp Bozbora, Ağustos 2005’te o sıralar başkasıyla evli olan Didem Bozbora’nın (38) aşırı kilolu kızının midesine kelepçe taktı.

YILDIRIM NİKÂHLA EVLENDİLER

İddiaya göre, ameliyattan sonra Bozbora ve Didem Hanım arasında bir ilişki başladı. Günay Restoran’ın sahibi Günay Tuncel’in baldızı olan Didem Hanım, 18 yıldır evli olduğu eşi İ.Ö.’den Haziran 2006’da boşandı. Didem Hanım, kasım ayında evini terk ederek, Bozbora’nın Zekeriyaköy’deki villasına yerleşti. Çift, 15 Aralık 2006’da yıldırım nikâhıyla evlendi. Evliyken aldatıldığından şüphelenen eski eş İ.Ö. de, 22 Aralık 2006 gecesi Bozbora çiftinin yemek yediği Ortaköy’deki bir restorana gitti.

Bozbora’nın şikâyetine göre olay şöyle gelişti: Çift dışarı çıktığında şoförüyle birlikte otomobilinden inen İ.Ö., cerrahın arkasından, ‘Geberteceğim seni, haysiyetsiz, namussuz’ diyerek bağırdı. Bir sopayla Bozbora’nın kollarına, sırtına ve bacaklarına vurmaya başladı. Eşi bir restorana girerek polise haber verdi. İ.Ö. ve şoforü kaçarken, Bozbora çifti karakola gidip şikâyetçi oldu. Bozbora, İ.Ö.’nün, üniversitedeki odasına gelerek tehditler savurduğunu da öne sürdü. Çift, 4 gün sonra İtalya’ya balayına gitti.

‘CZN BURAK’IN ANNESİ DE TUTUKLANDI 

Tutuklanan Didem Bozbura’nın “Czn Burak” ismiyle tanınan Burak Özdemir’in annesi olduğu belirtildi. CZN Burak, geçen haftada restoran çalışanlarının cinayetiyle gündeme gelmişti.

Editör: Haber Merkezi