EÇMİŞE DÖNÜK RAPOR İSTEDİ, ALAMAYINCA DOKTORA SALDIRDI!

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ndeki Onur Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Aile Hekimi Dr. Fulya Özçelik Küllük, kendisinden geçmişe dönük rapor isteyen Covid-19 şüphelisi Cesim Ö. adındaki şahsın içine tükürdüğü suyu üzerine serpmesi ile hayatının şokunu yaşadı. Cesim Ö.’nün bugün öğle saatlerinde Covid-19 şüphesi ile test verdiği ve henüz Covid-19 testinin sonucunu beklediği öğrenildi.

DOKTOR SAKİNLEŞMESİ İÇİN SU VERDİ AMA…

Dr. Fulya Özçelik Küllük’ün kendisine geçmişe yönelik rapor vermemesine sinirlenen Cesim Ö., Dr. Fulya Özçelik Küllük’ün üzerine yürüdü ve doktoru darp etmeye kalkıştı. Onur Aile Sağlığı Merkezi’nde diğer doktorlar ve sağlık çalışanlarının müdahale ettiği olayda Cesim Ö. sakinleştirilmeye çalışılırken bir türlü sinirlerine hakim olamayan öfkeli şahsa sakinleşmesi için Dr. Küllük tarafından bir bardak su ikram edildi. Suyu alan öfkeli şahıs, “Sizden ve tüm doktorlardan nefret ediyorum” diyerek suyun içine tükürdü ve bu suyu Dr. Küllük’ün üzerine serpti.

GÖZLATINA ALINDI

Cesim Ö.’nün bugün Covid-19 testi verdiği ve henüz Covid-19 test sonucunun çıkmadığı bilgisi alınırken; Cesim Ö.’nün, Dr. Fulya Özçelik Küllük’ün de Covid-19’a yakalanması maksadı ile böyle bir davranışta bulunduğu öne sürüldü. Dr. Küllük’e karşı böylesi akıl almaz bir davranışta bulunan şüpheli şahıs Cesim Ö., Onur Aile Sağlığı Merkezi çalışanları tarafından haber verilen polisler tarafından gözaltına alındı. Şüpheli şahsın 25 Aralık Polis Merkezi’ne götürüldüğü ve burada işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

DOKTOR PSİKOLOG DESTEĞİ ALMAYA BAŞLADI

Akıl almaz bir saldırıya maruz kalan Dr. Fulya Özçelik Küllük yaşananlar karşısında adeta şok yaşarken derhal kıyafetlerini değiştirdi ve dezenfektanlarla olası bir virüsün etkisini yok etmeye çalıştı. Daha sonra Dr. Küllük’ün, bir psikoloğa giderek yaşadığı olayın şokunu atlatmaya çalıştığı bilgisi alındı.(