ÖLÜM YILLIK İZİNDE YAKALADI...

Hastanenin teknik servisinde teknisyen olarak çalışan yıllık izne ayrıldıktan sonra bir fabrikanın kamera montajı için forklift'in üzerine çıkıp montajı yaparken elektrik akımına kapılarak yaklaşık 4 mt yükseklikten düşerek ağır yaralanır. 112 tarafından ilk müdahalesi yapılan Şehitkamil Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Recep Kurt'un duran kalbi çalıştırılır ve Yoğun Bakım ünitesinde iki gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Recep Kurt'un Bugün Yeşilkent Mezarlığı camiisinde kılınacak öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği öğrenildi..

ÇALIŞMA ARKADAŞLARI KAHROLDU

Hastane çalışanları tarafından beyefendiliği, çalışkanlığı, güler yüzü ile bilinen ve bundan dolayı çok sevilen Recep Kurt'un ölümü çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.

Sağlık Çalışanlarını yasa boğan elektirik çarpması sonucu yoğun bakım ünitesinde yaşam mücedelesine tutunamayıp hayatını kaybeden Recep Kurt'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.