Skandal Çelenklerin "Sağlık Müdürüne Çekemeyenler Zil Taksın Çelengi!- tıklayın" basına yansımasının üzerinden birkaç gün geçmişken haber sitelerine konuyla ilgili ilginç bir haberin servis edildiği görüldü. 

Servis edilen yeni haberlerde;

Kayserinin Develi ilçesinde de Dr. Fatma Anteplioğlu yenide İlçe Sağlık Müdürü olarak görevlendirildi. Anteplioğlunun atamasının ardından İlçe Sağlık Müdürlüğünün önüne 2 ilginç çelenk bırakıldı. “Çekemeyenler zil taksın” ve “Hayırlı olsun kraliçe” yazıları yer alan çelenklerin farkına varılmasının ardından çelenklerdeki yazılar söküldü.

RESMİ TATİLİ FIRSAT BİLMİŞLER

Çelenklerden ne ilçe sağlık müdürünün ne yakınlarının ne de kurum personelinin haberinin olmadığı belirtilirken çelenklerin 15 Temmuz’da yani resmi tatilin olduğu gün fırsat bilinerek, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurum önüne bırakıldığı öğrenildi.

Yorumu siz değerli ziyaretçilerimize bırakıyoruz. 

Devlet adabına, kurum adabına, kamu kültürüne aykırı bu hareketler; kamu kurumlarına atananların ne kadar dikkatli seçilmesi getektiğinin bi örneği. Mahalle kahvesi ağzıyla yapılan kutlamalar, kamu kültürünün erezyona uğradığının göstergesi. Bakanlık bu terbiyesizliğe gereken tepkiyi göstermeli. Ayıp…

Devletimi ne hale getirdiler.böyle çapsızları yönetici yaparlarsa olacağı buydu..lanet olsun.

ilçe sağlık muduru bunu yapıyor üst amiri il sağlık müdürü buna sesiz kalıyor demekmiş ondada liyakat yok yazık!!