Çankırı Devlet Hastanesi hakkındaki acı gerçeği haberci 18 ortaya çıkardı.


Şifa Yuvamız Mikrop Yuvasına Dönüşmüş Daha Hale Seyre Bakıyorlar!

Bütün pislikler açık açık göze çarpıyor. Hastane bakımsızlıktan çürüyor. Duvarların sıvası dökülüyor. Hastanenin hem iç kısmı, hem de dış cephesinin görüntüsü içler acısı.



Sayın Valimiz Abdullah Ayaz beyi Devlet Hastanemiz ile ilgili olarak çok ciddi araştırmalarla birlikte denetlemelerine ağırlık vermesini rica ediyoruz.

Çöpler, yasa ve kurallara aykırı olarak etrafa bırakılıyor. Çöplerin toplanma işleminde aksaklıklar yaşanıyor. Hastanede çöp dağları oluşuyor. Çöplerden kötü kokular eşliğinde mikrop yayılıyor.

Valimiz Abdullah Ayaz geçtiğimiz haftalarda İl Sağlık Müdürlüğünden brifing almıştı. Bakımsız ve pislik içinde olduğunu düşündüğümüz Hastane dağınıklık ve özensizliği gözler önüne sermeye devam ediyor. Görüntü kirliliği oluşturan bu ilkel uygulamanın amacı anlaşılabilmiş değil.



Tüyler ürperten görüntüler başka söze gerek bırakmıyor.

Çankırı Devlet Hastanesinde Kirli Bir Çark Var!

Çankırı Devlet Hastanesini, “Şirket Çalışanı Siyasi Elemanlar mı, Efelenen Sendikacılar mı, Yoksa İl Sağlık Müdürü ve Hastane Baştabip imi Yönetiyor???

Suçlu kim diye sorsanız tabi ki de personelin yerleri değiştirmede hızlarına yetişilmeyen Hastane Yönetimi kendi koltuklarını korumak için ağzı olup dili olmayan Hastane Yönetimi! Tabi onları da yöneten malüm siyasi partinin üyeleri olan Şirket Çalışanları! Sendika temsilcileri!



Güzelim hastanemizi kimler bu hale getirdi bilmiyorum ama ortada bir gerçek var oda hastanenin içler acısı durumu. 

Yerel Basın Bulunduğu Şehrin Gözü Ve Kulağıdır

...

“Devlet Hastanesi’ni pislik götürüyor. Bu duruma duyarsız kalamayan hasta ve hasta yakınları hastanedeki içler acısı durumu göz önüne sererek gazetemizden yardım istediler. Defalarca içler acısı durumu iletmek amacıyla ilgili ve yetkili aradık ama sesimizi duyurabileceğimiz kimse bulamadık ne yazık ki. Etrafta kimseler yok maalesef, ortada gezen birkaç yetkisiz görevliyle zaten konuşmak, dert anlatmak mümkün değil. Yüzlerine bakınca korkuyorsunuz zaten, kaldı ki sorunları ileteceksiniz. En sonunda basınımız yoluyla sesimizi duyuralım dedik. Sizlerde bakmaz, ilgilenmezseniz yapacak pek bir şey de yok gibi geliyor. ”diye serzenişte bulunan vatandaşlar çoğunlukta. Bu ve benzer şikayetlerin çoğalması üzerine küçük bir inceleme ve gezinti yaptık. Durum gerçekten içler acısı.

Şahsımızı ve vatandaşları isyan ettiren ve “İnsan hayatı bu kadar ucuz mu” dedirten sarsıcı görüntüler! Başka görüntülerde mevcut ama şimdilik kullanmayı düşünmedik. Nokta.