Edinilen bilgilere göre ilçenin Kurtuluş Mahallesindeki bir apartmanda yaşayan Alaşehir 5 Nolu Sağlık Ocağı Aile Hekimlerinden Doktor Musa Akın (48) yaşadığı evin çatı katına kendini iple asarak yaşamına son verdi. Eşi tarafından cansız bedeni bulunan doktor asıldığı yerden indirilerek özel bir hastanenin acil servisine kaldırıldı.

Genç doktoru yaşama döndürme çabaları işe yaramadı. İlçe Emniyeti intihar olayıyla ilgili soruşturma başlatılırken, genç doktorun ilçe halkı tarafından çok sevildiği, büyük küçük herkes ile esprili diyaloglar kurduğu öğrenildi.

Doktorun bir dönem aşırı kilolu olmasından dolayı  psikolojik rahatsızlık içine düştüğü, ameliyat olarak daha sonra zayıflamayı başardığı, ayrıca yakın çevresine maddi sıkıntı çektiğini söylediği de iddia ediliyor. Eşinin eve gelmemesi üzerine durumdan şüphelenen Fatma A., ilk önce apartmanın yakınında bulunan bir kahvehaneye gitti. Burada eşini bulamayan Fatma A., oturdukları apartmanın kömürlüğüne çıktığında Musa A.'yı ipte asılı halde buldu.

İntihar olayının ardından sevenleri ve ilçe halkı büyük üzüntü yaşadı.

TOPRAĞA VERİLDİ

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde oturduğu apartmanın kömürlüğünde iple kendini asarak intihar eden aile hekimi Musa A. (48), gözyaşları arasında toprağa verildi.

Musa A. için bugün öğlende Alaşehir Özmen Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Musa A.'nın oğlu 13 yaşındaki Talha A., babası Mehmet A., Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Öküzcüoğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı MHP'li Necati Selçuk ve sevenleri katıldı.

Musa A.'nın, sinir krizi geçiren eşi Fatma A. ve kızı Feride A., ayakta durmakta güçlük çektikleri için cenazeye getirilmedi.

Kılınan namazın ardından Musa A.'nın cenazesi, annesinin de mezarının bulunduğu Sarıgöl ilçesi, Çavuşlar Mahallesi Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.