Hastalığına yakalanmamak için eldiven taksakmı takmasakmı maskeler cepte tada elde yada çenede o f havada çok sıcak bu sıcaktada maske takılırmıymış.. Sosyal Mesafede neymiş.. Bize bir şey olmaz adam sendecilik ..

Bakın bu fotoğraftaki el bir doktorumuzun eldiven içindeki saatlerce kapalı kalan eli...

Ben insan olarak çok utandım üzüldüm .Kaldıki ilk günden beri evden dışlarıya çıkmayaya çabalayan kurallara aşırı uyan eve aldığım herşeyi yıkayan  biri olduğum halde çok üzüldüm  ama çok üzüldüm  yazıktır günahtır..

Sorumsuz ne kendini bilmez ne kimsenin sağlığını nede kendi sağlığını düşünmez  kimseler bilin istedim .. Senin umursamazlığının bedelini vurdum duymazlığının bedelini çok pahalıya ödeyenler değerli Doktorlar ve fedakar Sağlık çalışanları!..

Fotoğrafı paylaşan arkadaşımın notu: “Gerçekten üzgünüm arkadaşlar, bu fotoğraftaki el Corona ile mücadele eden bir doktorun eli!.. Kuzenim İstanbul’da Tıp Doktoru, Genel Cerrah. Tıp eğitimini Cerrahpaşa’da, ihtisası Çapa’da yaptı; aynı kurumda çalışan bir doktor arkadaşı ve kendisi önceki haftalarda Corona’ya yakalandı; arkadaşı ne yazık ki öldü, kuzenim kurtuldu.

Benden, neresinden baksanız sekiz on yaş küçük bu çocuklar. Gençlik, bilgi, birikim, umutlar, hayaller ve emek, buharlaşıp uçtu işte böyle.

Lütfen tehlike geçmiş gibi davranmayalım. O kadar üzüldüm ki, anlatamam.” Bir arkadaşı da şu yorumu yapmış: “Herkes sızlanıyor herkes. 65+ yaş evde kapalı kaldık diye şikayet ediyor, diğerleri şöyle ağız tadıyla dolaşıp eğlenemiyoruz diye şikayet ediyor. Şimdi de herkes bana birşey olmaz modunda. Bu ellerden utansın herkes, hepimiz! ”

Sevgili arkadaşım Ali Sönmez den alınmıştı. (Gülay Dedeoğlu Ribar)

Editör: Haber Merkezi