Bayburt'ta bıçakla saldırdığı kadını öldüren, bir kişiyi ise yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'ndeki Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'ne (KETEM) giden R.Ç. (34), henüz bilinmeyen nedenden dolayı temizlik görevlisi Zehra Erdemir'i (45) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Buradan kaçarak Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi'ne gelen R.Ç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Süleyman Alan'ı da (47) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı.

Üniversitenin güvenlik görevlilerince yakalanan R.Ç, polis ekiplerine teslim edildi.

Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Zehra Erdemir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Süleyman Alan'ın tedavisi sürüyor.

EK HABER:

34 yaşındaki bir şahıs önce kent merkezindeki sağlık merkezine girip burada temizlikçi olarak çalışan bir kadını bıçaklayarak öldürdü. Ardından kampüse kaçan saldırgan buradaki sağlık meslek yüksekokulunda çalışan bir adama yine bıçakla saldırdı…

Olay, bugün saat 10.40 sıralarında il merkezinde bulunan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezinde (KETEM) meydana geldi.

ÖNCE KADINI BIÇAKLADI

KETEM’de temizlik işçisi olarak çalışan 1 çocuk annesi  Zehra Erdemir (45), kendisini bir süredir rahatsız eden R.Ç.’nin (34) bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazı kesilen Zehra Erdemir, Bayburt Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

ARDINDAN KAMPÜSE KAÇIP SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÇALIŞANINA SALDIRDI

Buradan kaçarak Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi’ne gelen R.Ç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda çalışan Süleyman Alan’ı da (47) kalbinden bıçakladı.

POLİSE TESLİM EDİLDİ

Üniversitenin güvenlik görevlilerince yakalanan R.Ç, polis ekiplerine teslim edildi. Süleyman Alan’ın tedavisi sürüyor.