İzmir Eğitim Diş Hastanesi Başhekimliğine birkaç ay önce ataması yapılan Dt. Tibet Şule Arpraz’ın hastanede hayata geçirdiği özel uygulamalar çalışanların tepkisini topladı.

Çalışanların iddiasına göre; Başhekim Arpaz, koltuğa oturur oturmaz önce idari bölüme şifreli kapı yaptırarak idari bölüme girişleri sınırlandırdı. Ardından sağlık personellerinin kullandığı otoparkta yaklaşık 20 araçlık yeri de zincirlerle kapatarak sadece 3-4 aracın park etmesi için ayırdığını öne sürdüler.

Sağlık personellerine ait olan bir otoparkın kamu kurumlarında İTA Amirlerinin makam araçları ve resmi araçları için yer ayrılması gerekirken kendisine ve idarecilere özel otopark yeri ayrılması eleştirilere neden oldu.

20 aracın park edebileceği alana sadece 3-4 tane aracın park edilmesi ise kabul edilemez bulundu.

Eğitim Diş Hastanesi’nde çalışan bir personel ise aracıyla otoparktaki üst katlara çıkamadığını belirterek, “Otoparkın zemininin demir olması beni korkutuyor. Çoğu zaman güvenlikçi arkadaşlara rica ediyorum. Böyle bir uygulamaya ne gerek var? Anlamıyorum. Zaten alt katta idarecilerin ve iki adet resmi aracın yeri ayrıydı” diye konuştu.