Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Konya’da bir hastanede Başhekim yardımcısı olduğu öğrenilen Doktor Hasan Hüseyin Uysal, “göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak+uyluğunun yüzde 80’i açık olan tiplerin” Konya’da bile türediğini belirterek “toplumun en zayıf yanı da en kuvvetli yanı da kadın” tespitinde bulundu.

"FA... YOLU DEĞİL Mİ?"

Vücutlarının %80’inin açık olduğunu ileri sürdüğü kadınlarla ilgili “bu teşhir beden görseli satma değil mi? beden satmaya giden yol fah… yolu değil mi?” diyerek paylaşımda bulunan Başhekim Yardımcısına CHP Ankara Milletvekili tepki gösterdi.

"BAŞHEKİM YARDIMCISI OLMASAYDI..."

“Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı olmasaydı bu meclûbu muhatap almazdık” diyen Milletvekili Murat Emir, en kötü olan böyle kişilerin en ilkel fikirleri sayesinde konumlarını pekiştireceklerini biliyor olmaları” açıklamasında bulundu.

DR HASAN HÜSEYİN UYSAL’IN ÖZGEÇMİŞİ

1960’ta Konya’da doğdu. İlk ve ortaokulu Konya’da, Liseyi Kastamonu Endüstri Meslek Lisesinde okudu. 1978’de Orta Doğu Teknik Üniversitesine (ODTÜ) başladı. 1984 yılında ODTÜ’yü bırakıp Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi, 1990 yılında mezun oldu. Numune Hastanesi Acil Servisinde pratisyen hekim olarak göreve başladı.

Askerlik hizmetini yaptı (1991-92). Askerlik sonrası Numune Hastanesindeki görevine döndü (1992).

Konya Selim Sultan sağlık Ocağında bir süre çalıştı (1993).

Konya Huzurevi hekimi olarak çalıştı (1994-96).

Erzurum Atatürk Üniversitesinde Göz sağlığı ve Hastalıkları ihtisası yaptı (1996-2000). Erzurum SSK Bölge Hastanesinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı(2000-2003). SSK Konya Bölge Hastanesinde Göz uzmanı olarak çalıştı (2003).

Devlet memurluğundan ayrılıp özel bir hastaneye geçti, 15,5 yıl aynı özel hastanede çalıştı (2004-2019).

2019 yılında yeniden devlet hizmetine döndü. Konya Eğitim Araştırma, Konya Şehir Hastanesi ve Konya Meram Devlet Hastanelerinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştı.

27 Nisan 2021 itibariyle Konya Numune Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak atandı.


İl Sağlık Müdürü ve Başhekim Ne Kadar Maaş Alıyor? - TIKLAYINIZ.


Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Sivil toplum faaliyetlerinde faal olarak görev yapmaktadır. İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Şubesinin, ayrıca Arama Kurtarma, Amatör Radyo-Telsiz, İnsanî Yardım alanlarında kamu yararına hizmet üreten derneklerin yönetim kurulu başkanıdır