Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mevlüt Kunt’un, hastanenin veri giriş personeline mobbing uyguladığı iddiası yerel basın Tam Adana Gazetesi'nde yer aldı.Tam Adana Gazetesi'nde yer  alan haberde ;

"Hastanenin veri giriş personeline seslenen Başhekim Yardımcısı Mevlüt Kunt, “ Tekerlekli sandalyeyi getir buraya” demesi üzerine, personel; “Hocam orada bu işleri yapan personeller var, ben kayıt yapıyorum burada vatandaşlarımızı mağdur bırakırız” diyen personeli çileden çıkardı.

“Dediğim işi yap, hakkında işlem başlatırım” diyen Başhekim Yardımcısı Mevlüt Kunt daha da ileri giderek hastaneye gelen vatandaşlarının gözü önünde kamerasını açarak hastaneyi birbirine kattı. Başhekim Yardımcısı Mevlüt Kunt’un elindeki telefonuna müdahale eden bir vatandaşa “Ben doktorum, Başhekim Yardımcısıyım” diyerek vatandaşa da tepki gösterdi.

Daha sonra Hastanenin Mali İşleri Müdürü Selda Çabuk Kunt’tan nasibini aldı. Çabuk; “Kameralara neden çekiyorsun, lütfen kapatırmısınız”demesi üzerine, Kunt “Bana saldırıyorsunuz” dedi. 3 gündür hastane personelini kameraya çekerek mobbing uyguluyorsunuz diyen hastanenin veri giriş personeline hakkında işlem yapacağım diyen Başhekim Yardımcısı Kun,t kamera çekimine devam etti. Daha da ileri giden Başhekim yardımcısı Mevlüt Kunt, personele “Vatan hainisiniz” dedi.

Başhekim Yardımcısı Mevlüt Kunt’un hastane içinde maske takmadığı görüldü. Daha sonra maskesini takan Kunt, kamera çekimine kaldığı yerden devam etti. Kunt’un, Başhekim Süleyman Barış Kartal tarafından destek aldığı ve korunduğu gerekçesiyle hastane personeline korku saldığı öne sürüldü." bilgilerine yer verildi.