Whatsapp İhbar Hattına gelen mesajlarda, iddialara göre İzmir Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesinde son yılların en ilginç mobing olayı yaşanıyor. 

Tepkilerin Odağındaki Başhekim İstifa Etti! haberi için tıklayınız

Hemşireleri Rencide Eden Başhekim Doğan Yıldırım Hakkında Soruşturma Açıldı haberi için tıklayınız

Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Doğan Yıldırım, Whatsapp grubundan hastane doktorlarını hemşirelere karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda uyarıyor. Başhekim Yıldırım, "Siz doktorlar hemşirelerin komutanısınız., arkadaşı değil. Emredeceksiniz ve yapacaklar, hastaların battaniyesi eksik, çarşafı yırtık, yastığı yok..." diyerek adeta hastanedeki yönetim eksikliklerini itiraf ederken mesajının devamında "Bu ne yaa, şefkat desen hiiiiiçççç yok zaten, Öküz gibi tavırlar.." diyerek hakaret etmeyide ihmal etmiyor.

İzmir Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Başhekiminin tüm doktorlara hitaben yazdığı mesajlar görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. Whatsapp mesajlarıyla iyice gün yüzüne çıkan çağ dışı ithamlar ve hakaretler ise buz dağının adeta görünen yüzü olduğu belirtiliyor. Yapılan uygulamalar nedeniyle sağlık çalışanlarının psikolojisi ve aile birliğinin kalmadığı da gelen iddialar arasında. 


*Uzm. Dr. Doğan Yıldırım - Başhekim

Mobil Uygulamamızı indirerek sağlık personeli haberlerini telefonunuzdan takip edebilirsiniz. İndirmek için tıklayınız.

Diğer yandan whatsapp haber hattımıza gelen mesajlarda hemşireler ve sağlık çalışanları olarak iznimiz yok, rapor alamıyoruz, rapor alsak da kabul görmüyor, tam bir baskı içerisinde çalışıyoruz. Böyle bir yönetim anlayışı içerisinde olan idareciyle hastanede hizmet verilmesi ve yapılması mümkün olmuyor. Biz hastane çalışanları olarak artık son noktaya geldik. gibi şikayetler de dile getirildi.