CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Başhekim Güneş’in görevden ayrıldığını duyurdu açıklamasında, görevinin devam ettirilemediğini, iktidar sahiplerinin il sağlık müdürlüğü tarafından kendisi üzerine yapılan blokajları nedeniyle görevine son verildiğinden bahsetti.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a seslenerek, Farabi Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’in ne demek istediğini sordu. Aktaş; “Darıca Farabi Hastanesi Başhekimliği görevi sona eren Prof. Dr. Sayın Mustafa Güneş’in bir sosyal medya paylaşımı oldu.

Sayın Güneş sansasyonel bir açıklamayla görevinin devam ettirilmediğini, ilçemiz ve ilimizde iktidar sahiplerinin İl Sağlık Kurulu tarafından kendisi üzerine yapılan blokaj nedeniyle görevine son verildiğinden bahsetti. Ben de Darıca’da yaşayan duyarlı bir yurttaş olarak AK Parti Darıca İlçe Başkanı Sayın Ufuk Acay’a davette bulunuyorum: Mustafa Hoca ne demek istedi? Hangi siyasi aktörlerin, hangi iktidar sahiplerinin ne tür bir blokajıyla karşı karşıya kaldı? Önce Sayın Güneş’ten yaptığı açıklamanın devamını ve Sayın Acay’dan da bu konuda hassasiyet göstererek neler yaşandığını kamuoyunun bilmesi hakkıdır.” Dedi.