18 yıldır AK Parti iktidarda. Adalet ve Kalkınma Partisi 18 yıldır ülkemize bu zamana kadar birçok icraat yaptı, yapmaya da devam ediyor. Ancak kendini bilmez, kan emici, ihale takipçisi, iktidar şakşakçıları Milletimize tepeden bakan kişi ve gruplar yüzünden geldiğimiz noktada artık şapkayı önümüze koyup düşünmek zorunluluğu doğduğu gün gibi aşikardır. 

Artık torpilden, adam kayırmacılıktan, liyakatsizlikten, akılsızlıktan vazgeçmek zamanı çoktan geldi de geçiyor bile. Sözleşmeli sistem bu saydıklarımızın en başında gelmektedir. Adamın adamı olan liyakatsiz, torpilli kişilerin atandığı bir sistem olduğu bilinen bu sistemden bir an önce vazgeçilmelidir. Yoksa 2023 ü göremeyebiliriz. 

Özellikle hastanelerde torpilini bulan sağlıkçılar masa başında çalışırken diğer personel modern köle gibi çalışmaya devam etmemelidir. En ilkel toplumlarda bile Adalet duygusunun Din duygusundan önde geldiğini düşünecek olursak Adaleti sağlamanın ne demek olduğunu görebiliriz. 

Sağlık Bakanlığı genelge gönderiyor. Sağlık Çalışanları kadro ünvanlarının olduğu yerde çalışacak diye bir de bakıyorsunuz ki; onlarca sağlık çalışanı masa başında çalışmaya devam ediyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 

Biz şahsen Sayın Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz. Ve inanıyoruz ki; Bakanlıklarda yapılan adaletsizliklere dur diyecektir. 

Köprüden önceki son çıkışa geldik. İster yaparsınız istemez yapmazsınız. Herşey elinizin altında. Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe....