Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde 6 Daire Başkanı Halk Sağlığında ise görev yeri değişikliği yapıldı. Dr. Murat Öztürk, Dr Ferzane Mercan ile Hasan Baytar Daire Başkanlığı görevinden alındı. Dr. Hande İmirzalıoğlu ise Asaleten atandı. Görevden alınan Daire Başkanlarına yeni görelerinde başarılar göreve atanan Daire Başkanlarına da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Görev Devletimizin görevi. Biri gider biri gelir aslolan Devletin işleridir. Herkes işini düzgün yaparsa hiç bir sorun olmaz. Sayın Bakanımız istediği isimle çalışmakta tabiatıyla hürdür serbesttir. Sahada görev yapan sağlık personeli Bakanlığımızdan hızlı yararlı projeler beklemektedir. Özellikle döner sermaye konusunda personelin sabrının son aşamaya geldiğinin bilinmesi gerekmektedir. Sağlık personeli kaybolan itibarını ve kaybolan mali haklarını dört gözle Bakanlığımızdan beklemektedirler.  
 

Gelen yeni bilgilere göre Kızılay Başkanının eşi Diş Hekimi Daire Başkanı Hatice Kınık da görevden alındı. Bir başka daire başkanı Eczacı Hilal İlbars da görevden alınanlar arasında.

DÜZELTME: Eczacı Hilal İlbars sitemize ulaşarak yaptığı açıklamada, "Görevden alınmadım daire başkanı olarak kendi isteğimle emekliye ayrıldım ve bu konuda yasal süreci başlatmak üzere Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden aldığım resmi yazılar ve tebellüğ metni de mevcuttur." dedi. 

Editör: Haber Merkezi