Twitteri ve sosyal medya mecralarını profesyonel kullandığı bilinen, virgün eleştirisine dahi verdiği yanıtlarla ulusal basına konu olan Dr. Fahrettin Koca, 32 bin takipçili youtube kanalında ki video linkini 700 bin sağlık çalışanı dün akşam SMS ile ulaştırmıştı.

SMS'lerin öncesinde ise 39 sağlık branşıda yine sosyal medya ve anadolu ajansı aracılığıyla davet metni göndermiş, 19.30'da buluşalım diyerek youtube kanalına çağırmıştı.

Youtube'de 19.30'da canlı yayın bekleyen sağlık çalışanları Bakan Koca'nın daha önceden çekilmiş ve o saatte yüklenen 12 dakikalık videosuyla karşılaşınca hayal kırıklığı yaşadılar.

Diğer taraftan sahanın gerçek talep ve sıkıntılarının Sağlık Bakanı Koca'ya doğru iletilmediği, iletişim kanalında sıkıntı olduğu yıllardır söylenen bir gerçek. Bakan Koca'nın 2 haftadır sağlık çalışanlarıyla doğrudan iletişim kurma girşimleri de gözden kaçmış değil. 

SORUNLARI SADECE KRAVATLILARDAN DİNLEMEYİN..

Youtube hayal kırıklığı üzerine 39 SAĞLIK BRANŞI TWİTTER HESABI yöneticisi Bulut Cerrah Sağlık Bakanı Koca'ya çağrıda bulunarak "sağlık çalışanlarının gerçek sorunlarını kravatlılardan değilde sahanın gerçek temsilcilerinden dinlemeye ne dersiniz." diyerek Bakan Koca'nın tweterda sohbet odası açıp sorunları dinlemesini talep etti.

Bakalım Dr. Fahrettin Koca Hemşire Bulut Cerrah'ın sorunların gerçekten anlaşılması için yaptığı talebe ne karşılık verecek..