Koca, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bugün Sakarya’da, sağlık alt yapılarımızın durumunu yerinde görmek, tıp fakültesi öğrencilerimizle görüşmek çalışanlarımızla hem sağlık çalışanlarımızla hem hal olmak için bulunuyoruz. " dedi.

DENEYİMLİ SAĞLIK İNSAN KAYNAĞIMIZ GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU

Vali Kaldırım ve İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü ile şehirde verilen sağlık hizmetleri ve yeni hizmet mahalleri hakkında değerlendirme yapacaklarını aktaran Koca, "Salgın günleri artık geride kaldı. Sağlık hizmetlerini sayın cumhurbaşkanımızın vizyonuyla ulaştı zirvede tutmaya kararlıyız. Gücü ve sağlık alt yapısıyla dünyanın grupta ettiği sağlık sistemimiz deneyimli sağlık insan kaynağımız hepimizin gurur kaynağı oldu." diye konuştu.

"ARTIK GÜNDEMİMİZ DEĞİŞTİ"

"Salgın günleri artık geride kalıyor." diyen Koca, şöyle devam etti: " İnşallah önümüzdeki dönemde sağlık sistemimizi daha da güçlendirecekz. Salgının ağır ve korkunç yükü üzerimizden kalkarken gündemimizde değişti. Artık sağlık meslek mensuplarımızın memnuniyetini temin etmek ve her zaman vatandaşlarımızın uygun sağlık hizmetini en iyi koşullarda almasını sağlamak için daha çok gayret ediyoruz." açıklamasında bulundu.