Koronavirüs tedbirleri kapsamında basın toplantısı düzenleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kendisine sitem eden bir gazeteciye verdiği tepkiyle takdir topladı.

Vatandaşları almaları gerek tedbirler konusunda uyaran Bakan Koca, toplantı sonrasında bir gazeteciye verdiği cevapla takdir topladı.

'KUSURA BAKMA KIZIM'

 Bakan Koca'ya kendilerine mikrofon dağıtılmadığı için sitemde bulunan gazeteci, sert bir üslupla "Bundan sonra mikrofon dağıtabilirseniz eğer gazetecilere böyle atlamak zorunda kalmayız" ifadelerini kullandı.

Koca ise gülümseyerek ve sakinliğini koruyarak 'Kusura bakma kızım' dedi. 

Bakan Koca'nın gazeteciye verdiği cevapla sosyal medyada çok sayıda olumlu yorum aldı.

BAŞKA SÖZE GEREK YOK! KUSURA BAKMA KIZIM...

Sağlık Bakanı günlerdir bir çok sağlık personeli gibi uykuya hasret virüs belasıyla uğraşırken, ülkenin sorumluluğu omuzlarında halkı bilgilendirdiği esnada, Gazeteci arkadaşımızın mikrofon talebini bakanığın basın müşavirleri, basın danışmanları yerine canlı yayında doğrudan Bakan Beye üstelik sitem ederek konuşmasını bir basın çalışanı olarak yadırgıyor, bunca sıkıntının arasında yetkililere yardımcı olma konusunda daha çok bilinçlenmemiz gerektiği gerçeğinin yorumunu diz değerli ziyaretçilerimize bırakıyoruz. Evet, kusura bakma kızım...

Sanatçı Yeşim Salkım da SuperHaber'in videosunu alıntılayarak şu ifadelere yer verdi;

''Alkışlanacak hareket işte bize böyle olgun ve babacan politikacı lazım seni çok sevdik doğruya doğru Allah milletimizin ve tüm sağlık personellerimizin yardımcısı olsun''