saglikpersoneliHABER.NET olarak "Sabite Gelecek Zamdan Yararlanamayan Doktorlara Yeni Düzenleme Geliyor" başlığıyla verdiğimiz haberde "1 Ocak 2022 den itibaren hekimlerinde performans ek ödemelerinin artırılması, % 20'lik zamdan olumsuz etkilenmemeleri amacıyla yeni bir düzenleme yapılacak.  Ayrıntılar ve kapsam gelişmelerde oldukça ilerleyen günlerde sitemizden duyurulacak." spotuyla ziyaretçilerimizle ek ödeme değişikliği çalışmasını paylaşmıştık. 

Dünkü Bilim Kurulu Toplantısının ardından bir video açıklama yapan Bakan Koca, doktorların özlük haklarının artırılması için gerekli çalışmanın başladığını açıkladı. Bakan Koca ayrıca ek ödeme sisteminde adaleti sağlayacaklarını belirtti.

Bakan Koca saglikpersoneliHABER.NET'in geçtiğimiz nisan ayında haberleştirdiği "Sağlık Bakanlığı Sabit Ek Ödemelerin Genel Bütçeden Ödenmesi İçin Çalışma Yapıyor!" kulis haberini de dün yaptığı açıklama ile 2. kez doğrulamış oldu. Güçlü kulis bilgisi kaynakları ile saglikpersoneliHABER.NET, personel sağlık haberlerini 7/24 İLK duyurmaya devam edecektir.