Kocaeli’de tam bir trajedi yaşandığı. Uyuşturucu bağımlısı oğluyla tartışma yaşayan baba, oğlunun kendine saldırması sonucu çocuğunun boğazını sıkarak ağır yaraladı.

23 yaşındaki sağlık personeli Yunus Şen ve babası Ş.Ş. arasında dün akşam saatlerinde yaşanan tartışma ölümle sonuçlandı.

Tartışmanın kısa sürede büyüdüğü, sağlık personeli Yunus Şen’in ise babasına saldırdığı, oğlunun saldırısına karşılık veren baba Ş.Ş.’nin de oğlunun boğazını sıktığı iddia edildi.

BİLİNCİNİ KAYBEDİNCE BOĞAZINI BIRATI

Gürültüyü duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Baba Ş.Ş., oğlunun bir süre sonra bilincini kaybettiğini görünce bıraktı.

OĞLU TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralanan Yunus Şen'i Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırdı. Şen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Ş.Ş. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Polis, Şakir Şen’i gözaltına alırken Yunus Şen, dün İzmit Ulu Camii’nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi. Uyuşturucu için parası istedi, reddedilince saldırdı

Olaya ilişkin ayrıntılar ise dehşete düşürdü.

Sağlık çalışanı olan Yunus Şen’in, uyuşturucu için para istediği, olumsuz cevap alınca da “Hepinizi öldüreceğim” diyerek babasına saldırdığı belirtildi.

Şakir Şen’in de bu sırada kendisini savunmaya çalışırken, oğlunun boğazını sıktığı bildirildi.

Daha önce de aile üyelerine saldırdı

Uyuşturucu bağımlısı olan Yunus Şen’in, daha önce de benzer konudan kardeşini rehin aldığı ve aile üyelerine şiddet uyguladığı iddia edildi.

İstanbul’da bir hastanede hemşire yardımcısı olarak çalışan Yunus Şen’in, geçmişte uyuşturucuyu bırakmak için tedavi gördüğü fakat başarılı olamadığı ifade edildi.

Tutuklandı

DHA’nın haberine göre oğlunun ölümüne neden olan baba Şakir Şen, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Şakir Şen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.