"Metil alkol zehirlenmesi" nedeniyle kaldırıldıkları hastanede ortalığı karıştıran baba oğul çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken darp ettikleri hastane güvenliği Evren'in durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

HABERİN GEÇMİŞİ

Alınan bilgiye göre; Antalya’nın Alanya ilçesinde kendi ürettikleri içkiden “metil alkol zehirlenmesi” yaşayan baba ve oğlu iddialara göre hastaneyi birbirine kattı.

Sahte alkolden zehirlenen baba ve oğul hakkında polis ekipleri alkol zehirlenmesinden işlem yaptıktan sonra, Kom ekipleri ise evlerinde bulunan alkol üretme malzemelerine el koydu.

Metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle özel bir hastaneye kaldırılan baba oğul, buradaki tedavilerinin ardından Manavgat Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken hastanede sabah saatlerinde tedavilerine başlandı. Öğleden sonra baba ve oğul sağlık görevlilerine zorluk çıkarttı. Olay çıkarmaları üzerine güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonrasında güvenlik görevlisi Mehmet Evren’e saldırarak darbeden baba oğul hastane polisinin çağrılmasıyla olay büyüdü.

Hastane polisi tarafından karakol ekiplerine haber verilmesi nedeniyle hastaneye çok sayıda destek ekibi sevk edilirken hastaneden güçlükle dışarı çıkartılan baba oğul, polislerin yanında görüntü alan basın mensuplarına da saldırdı.

Taşkınlıklarına devam eden baba oğul, polisler tarafından yere yatırılarak kelepçelendi. Çevrede bulunan vatandaşları tehdit etmekten de geri durmayan baba oğul daha sonra polis tarafından karakola götürülerek emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Diğer taraftan güvenlik görevlisinin yoğun bakımda tedavi gördüğü bildirildi.

Editör: Haber Merkezi