Alınan bilgiye göre, dün otomobil sürücüsü Cumhur B, Sümerevler Mahallesi'nde ambulsla hasta taşıyan İbrahim Halil G'yi darbettikten sonra kaçmasıyla il. idaresinde hasta taşıyan ambulans tan yol istedi. Kardan dolayı yolda tek şeritten ilerleyen ambulans yol veremeyince sürücü aracından inerek sağlık çalışanlarına yanında bulundurduğu bıçakla tehditte bulundu. Ambulansın şoförünü darbeden şüpheli tutuklandı.

AVUKAT HAKKINDA HALA İŞLEM YAPILMADI

Gelişigüzel park ettikleri lüks araçlarının ambulans tarafından çizilmesini gerekçe göstererek ARKASINA babası ve 20-25 kişilik arkadaş grubunu da alan avukat, genç paramedik sağlık personelini darp etmesinin üzerinden 48 saate yakın zaman geçti ancak herhangi bir işlem yapılmadığı bildirildi. Bilindiği gibi şahsın Avukat olması nedeniyle soruşturma izni gerekiyor. "Avukat ve Arkadaşları Paramedik Sağlık Personelini Darp Etti İddiası!" başlıklı haberimize tıklayarak olayın detaylarına erişebilirsiniz. 

Bir çok STK avukat hakkında yasal işlemler yapılması için hem Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e hem de Sağlık Bakanı Koca'ya çağrı da bulundu ancak iki bakanda sessizliğini korumaya devam ediyor.