Ancak liyakat, idarecilik ve üst bir kadroya adam alınacağı zaman bizim adamımız gelsin diyorsunuz. En iyiler her zaman iyidir.

Torpil ve liyakatsizlik ülkemizin altına döşenen zaman zaman da patlayan dinamitlerdir. Adaletsizlik yapan liyakatsiz yönetici ve kişilerin Sağlık kurumlarını, diğer kurumları nasıl ayaklar altına aldırdığını gelin gezin, dinleyin, duyun ve sonra vicdanınızı ve eğer inanıyorsanız öteki dünyanızı bir düşünün.

Bazılarınızın yatacak yeri yok derler ya ... Gerçekten şu an neredeyse o konumdasınız. Kızmak yerine açın gözünüzü ve gerçekleri görün artık. Bilmiyorsanız bize sorun size devlet adına doğruları söyleyelim sadece yandaşlarınızı ve şakşakcılarınızı dinlemeyin.

Levent ÖZKAN

GÖNDERİN YAYINLAYALIM!

Sağlık Personelleri; çalıştıkları sağlık tesislerinde karşılaştıkları hukuksuz uygulamaları saglikpersonelihaber.net haber merkezimize bildirerek gündeme getirebilirsiniz. Her an her durumda karşılaştığınız yada şahit olduğunuz bir durumu cep telefonunuzla görüntüleyebilir, videoya çekebilir ve konuyla ilgili tüm bilgileri yazdıktan sonra WhatsApp'ı ( 0 530 557 83 93 ) - E-Postamızı veya İletişim bölümümüzü kullanarak bize iletebilirsiniz. Dilerseniz haberi sizin isminizle, isminizin açıklanmasını istemiyorsanız 'bir okuyucumuz' şeklinde yayınlayabiliriz. Hiç bir şart ve koşulda isminiz yayınlanmayacaktır.