Aydın’da koronavirüs sürecinde fedakârca görev yapan sağlık çalışanları ve aileleri Aydın Efeler Gençlik Kampı’nda bir araya gelecek. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun destek ve talimatıyla Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenecek olan kampın ilk etabı 24-25 Ekim 2020 tarihleri arasında “Sağlık Çalışanı Anne ve Kızların” misafir edileceği Kuşadası’nın Davutlar Mahallesi’nde bulunan Aydın Efeler Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilecek.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, sağlık çalışanlarına ve çocuklarına moral vermek amacıyla düzenlenecek olan kamp hakkında bilgi verdi. Filikçioğlu, “ Pandemi süresince ailelerinden ve sevdiklerinden fedakârlık eden sağlık çalışanlarına minnettarız.

Sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenemez. Fakat bizler koronavirüs ile mücadelenin en ön safında mücadele veren sağlık çalışanlarını biraz olsun rahatlatmak, aileleri ile birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kampta, sağlık çalışanlarının moral ve motivasyon düzeyini yükseltmeyi hedefliyoruz. Çocukların da aileleriyle geçirdikleri zamanın daha etkin ve verimli olmasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kamplarda el sanatları, voleybol, ok atma, masa tenisi, badminton, deniz, yüzme, müzik ve gençlik faaliyetleriyle hem sağlık çalışanları hem de çocukları stres atma fırsatı yakalayacak.

Editör: Haber Merkezi