Şehir Hastanesinin Acil Servisin sorumlu sağlık memuru; Özgür Hakan Büyükpoyraz.

0530 557 83 93  Whatsapp numaramıza gelen bilgiye göre, Ankara Şehir Hastanesi yönetimi Acil Servisin üstünde bulunan heliport ile deneme uçuşu yapmak istiyor.

3711 yatak kapasitesine sahip Avrupa’nın en büyük sağlık tesisi olma özelliği olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, günlük yaklaşık 12 bin hastaya hizmet veriyor. Tam kapasite çalıştığında ise 25 bin hastaya hizmet vereceği düşünülen hastane aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın hayalim dediği bir proje olma özelliğini de barındırıyor.

Ankara Şehir Hastanesi yönetimi hastaneye ulaşımın çok önemli olduğunun bilincinde olarak hareket ederken ,hastane acil servisinin üstünde bulunan heliporta ilk deneme uçuşunu yapmak istiyor. Yönetim ilk uçuşunu yapmak istiyor ancak hastanın indirileceği kapının anahtarını bulamıyorlar. Anahtar'ın iki kişide var olduğu söyleniyor. Biri Sağlık Memuru Özgür Hakan Büyükpoyraz. Diğeri de o gün nöbetten çıkan 112'den sorumlu başka bir personel olduğu söyleniyor.

ANAHTAR SORUMLUNUN CEBİNDE EVE GİDİYOR!

Acil servisin sorumlusu anahtarı alıp yanında götürdüğü için ve sorumlu evinde olduğu için anahtarı almaya hastaneden bir araç gönderiliyor ki helikopter heliporta inebilsin.

Bize gelen bilgi bu yönde. Tam bir komedi. Böyle bir sorumsuzluk olamaz diye düşünüyoruz. Hastane yönetimi bu konuyla ilgili sorumlulardan nasıl bir hesap sordu merak ediyoruz. Ya gerçekten gerçek bir hasta olsaydı ne olacaktı?