Ankara Şehir Hastanesinde bugün uygulanmaya başlanan kapalı otopark LPG’li araç girişi yasaklama uygulaması hastaneye girişleri adeta kilitlemiş durumda.

Ankara Şehir Hastanesinin dışarıda açık otoparkı bulunmaması nedeniyle kapalı otoparka da LPG’li araç alınmaması sonrası hastaneye girişler adeta kilitlenme noktasına geldi.

LPG’li araç girişinin yasaklanması nedeniyle tek kapıdan girişlerin alındığı Ankara Şehir Hastanesinde, hastaneye ulaşım adeta tıkanmış durumda. İddialara göre ambulansların Şehir Hastanesine girişinde bile büyük sıkıntılar yaşanıyor.

LPG’li araç girişi yasaklaması uygulaması sonrası Ankara Şehir Hastanesi ve çevresinde trafiğin felç olduğu ileri sürülürken, vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi.

Yine çok zekice planlanmış bir uygulama ile karşı karşıyayız” tepkileri ile vatandaş şu yorumu yaptı:“Ankara Şehir hastanesi girişine 2 saat 15 dakikadır otobüs yolculuğu yaptık, 45 dakikadır hastaneye giriş kilit. Ambulanslar geçemiyor, insanlar vasıtalardan inerek o kadar yolu yürüyor. Rezalet”