Yani hekim personel ister pandemi polikliniğinde çalışsın, isterse pandemi dışında normal birimde görev yapsın tavan ek ödeme alabilecek. Ancak aynı durum bir hemşire, ebe, sağlık memuru, laborant gibi hekim dışı sağlık personelleri için geçerli olmayacak. Çünkü Ankara Şehir Hastanesi idaresi Pandemi Merkez hastanelerinde bu şekilde bir karar vermiş. Sitemize şuana kadar gelen bilgiler bu yönde. 

Daha öncede “Ankara Şehir Hastanesi Doktorlarının Ek Ödeme Rahatsızlığı!” başlığıyla farklı bir durumu gündeme getirmiştik. Öğrendiğimize göre bu konuda hekimlerin rahatsızlığı da dikkate alınmış olsa gerek, Şehir Hastanesi İdaresi Pandemi Merkez hastanelerinde çalışan tüm hekimleri tavan ek ödeme şensiyesi altına almış. Ancak, bu şensiyeden şimdi de hekim dışı personeli hariç tutmuş. Pandemi Merkez hastanelerinde aynı odada çalışan Sağlık Bakanlığı personelini ayrıştırma gibi yanlış bir uygulamanın hakkaniyetle bağdaşmayacağı, iş barışında ciddi olumsuzları beraberinde getireceği kaçınılmaz sonuçtur. 

Ankara Şehir Hastanesinde dağıtılacak olan döner sermayenin hekimdışı sağlık personellerinden bir bölümüne verilmeyeceği söylentisinin çıkması bile sağlık personelleri içerisinde infiale yol açtığı gelen bilgiler arasında.