Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ok, grip şikayetiyle Ankara’da gittiği özel hastanenin acil servisinde yaşadıklarını Oda Tv’ye açıklamış, adeta ölümden döndüğünü ileri sürmüştü.

Yaşadığı vücut kırgınlığın giderilmesi için serum takviyesi ve vitamin alacağını düşünen Milletvekili İsmail Ok, kendisine griple alakası olmayan kalp ve solunum kaslarını durduran, yavaşlatan ilaç verildiğini iddia etti.

İsmail Ok daha sonra Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Uygulanan tedavi karara bağlandığında iyileşen Ok, Ali Akçay ve alakalı hemşire ile sağlık alışanlarından şikayetçi oldu.

İŞTE DOKTOR AKÇAY'IN FETÖ SİCİLİ!

1971 doğumlu Ali Akçay'ın 667 sayılı KHK ile kapatılan "Zirve Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fak.Hastanesi" adlı şirketlerden SGK kaydının olduğu tespit edildi.

"OKYANUS ÖTESİNİN KÖTÜ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Ali Akçay'ın FETÖ/PDY çerçevesinde alınan ifadelerde de "Okyanus ötesinin beter olmadığını düşünüyorum" gibi beyanının olduğu, FETÖ lideri Gülen'in kitaplarının okunup, videolarının gözlemlendiği sohbetlere katılan doktorlardan olduğu belirlendi.

Akçay için gene, "Turgut Özal Üniversitesi İç Hastalıkları Bölümünde görev meydana getiren Ali Akçay adlı şahsın Amerika'ya geldiği zaman Mosaic Multicultural Founddation adlı Vakfın hareketlerini ve bütçesini denetim ettiğini ifade ettiği" gibi adının geçtiği beyanlar olduğu meydana çıktı.

Akçay, FETÖ ile temaslı olduğu için kapatılan "Kimse Yok Mu" derneğine detaylı tarihlerde toplamda 11000 TL bağış yapmış.

FETÖ LİDERİ GÜLEN'İN KARDEŞİYLE İRTİBATI

FETÖ'nün kişisel doktorlarından olan Tuncay Delibaşı ile 2011-2013 tarihleri aralığında toplam 23 irtibanın olduğu, FETÖ'nün üst seviye yapılanmasındaki sorumlulardan Hüseyin Kara ile gene 2013-2015 tarihleri aralığında 5 irtibatının olduğu belirlendi.

Akçay'ın FETÖ lideri Gülen'in erkek kardeşi Salih Gülen ile de 2013 senesinde 3 irtibatının olduğu tespit edildi.

Ali Akçay'ın eşi ile çocuklarının da Bank Asya'da hesabının olduğu ve belirli tarihlerde detaylı miktarlarda paralar yatırdıkları belirlendi.