Video paylaşımda Ak Parti Hukümeti döneminde hastanelerde yapılan iyileştirmeler üzerinde durularak, eski SSK hastaneleri başta olmak üzere hastanelerle ilgili yaşandığı iddia edilen örnekler üzerinden bilgi veren Twitter kullanıcısı busraelsall'in paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

PEKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ HALİ NE OLACAK?

Bizler sağlık çalışanları 18 yıldır varlıkta da yoklukta da hükümetimizin ak partinin yanında yer aldık. İstikrar için, beka için ödememiz ve üstümüze düşen yapılması gereken tüm görevleri ve fedakarlıkları yaptık. Ama artık takatimiz kalmadı. Yaptıklarımızın karşılığında bir kez olsun bizleri düşünen olmaz mı??????

Sağlık çalışanları buna rağmen özlük haklarında maaşlarında hep geriye gitti sağlıkta olan bu başarıyı bu memnuniyeti bu dönüşümü herkes görüyor ve takdir ediyor ve bu hükümete oy olarak dönüyor hiçbir kurum hiçbir bakanlık yoktur böyle bir dönüşümü yapan başarıyı yakalayan ama gel gör ki bu başarıyı sağlayan sağlık çalışanları hemşireler, sağlık memurları hasta ile birebir ilgilenen kişiler kamuda en düşük maaşı alıyor.

16 senedir her kesime iyileştirmeler yapılırken sağlık çalışanları hep görmezlikten gelindi hiçe sayıldı değersizleştirildi ve bu darp edilmelerle gün yüzüne çıktı. Ne kadar yeni binalar yeni hastaneler yapılsa da önemli olan onu göstermek gün yüzüne çıkartmaktır ve bunu başaran orada çalışanlardır başarısıdır hizmet edenlerdedir. Bu başarıdan dolayı sağlık çalışanları ödüllendirilmeli hakkı olan verilmelidir

Bizler kamuda en düşük maaşı alıyoruz. En çok memnuniyet sağlıktaki̇ başarıda en çok oy bu başarıdan kaynaklıdır bunda en büyük pay ise SAĞLIK ÇALIŞANLARININDIR.  Hasta ile halk ille iç içe birebir ilgilenen kişilerdir. İstediğiniz kadar yeni̇ binalar hastaneler yapın orda ki̇ işi̇ işleyişi̇ yapan çalışanlardır. Bizler ne hafta sonu ne gece ne gündüz ne bayram ne resmi̇ tatil ne deprem ne doğal afet ne vb. vb. her zaman görevdeyiz diğerleri̇ gibi̇ masa başında mis gibi̇ odalarda çalışmıyoruz.