Şemsettin Özcan, “Ben doktordum, o teknisyen. Bir süre beraber çalıştık. Sonra ayrıldık. Eşyalarımı almaya kliniğe gittim. Ersan’ın oğlu, ‘Burada sana ait bir şey yok’ dediler. Diploma dahil hiçbir şeyimi vermediler. Eşyalarımı muhasebeciye bırakın diye haber bıraktım. Sonrasında da sürekli telefon ettim. En sonunda bıraktık diye haber geldi. Gittim baktım sadece diplomamı bırakmışlar” dedi.

‘SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM’

Özcan, “Geçen gün Kocaali’den bir meslektaşım telefon ederek, ‘Senin kaşenle eczaneden ilaç alıyorlar’ dedi. Şimdi anlıyorum kaşemin neden kayıp olduğunu. Ben ayrıldığımız için çöpe attığını sanmıştım. Avukatımla görüşüp konu hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Önceden de sahte diş hekimliği yapıyor diye şifahen şikâyet etmiştim” diye konuştu. 

‘BANA BİR ŞEY OLMAZ’

Geçtiğimiz günlerde Ersan Demir’e diş tedavisi olduğunu iddia eden H.T. adlı vatandaş, “İki dişimi de Ersan Bey’e çektirdim. İkincisini ayın 17 Temmuz’da çektirmeme rağmen hala yarası kapanmadı. Dişin kökü içeride kalmış. Dişin birini ben çektim diğerini ben çekmedim diyor. İlçe Başkanıyım, şikayet et bana bir şey olmaz diyor. Bana yazdığı reçetede de kendi adı yazmıyor. Şemsettin adında birinin kaşesi ile ilaç yazıyor. Ben Şemsettin diye birini hayatımda hiç görmedim. Ersan beye tedavi olduğuma dair şahitlerim de var” ifadelerine yer verdi.