Antalya Manavgat ilçesinde yaşanan olayda 24 yaşındaki genç eşinin rahatsızlığını belirterek 112 biriminden ambulans istedi. Bu esnada 112’ye adresi yanlış veren genç ambulansın eve geç geldiğini öne sürdü.

Eşini acil servise kaldıran 112 ekipleri ile tartışmaya başlayan Ahmet K. hastanedeki yetkililerle görüşmek istediğini, şikayette bulunacağını belirtti. Geç saatte hastanede yetkililerin olmadığı söylenen Ahmet K., Manavgat Devlet Hastanesi Acil Servisinde üzerine benzin döktü.

Ahmet K., özel güvenlik elemanlarının ve güvenlik güçlerinin müdahalesine rağmen çakmağı çaktı. Ahmet K. yanmaktan kaza için hastaneye gelen trafik ekibi sayesinde kurtulurdu. Omuz ve boyun bölgesinde 1. derece yanık oluştu. Görevliler de olayda yara aldı.

Trafik polisinin yangın tüpüyle söndürdüğü Ahmet K.’nın, 225 promil alkollü olduğu çıktı. Bir süre acil servis girişinde güvenlik görevlileri nezaretinde dolaşan Ahmet K., eşinin ticari taksi ile gelerek raporlarını almasının ardından eşiyle birlikte hastaneden ayrıldı.

Diğer taraftan, Ahmet K.’nin 112’yi aradığında aşırı derecede alkollü olmasından kaynaklı ikametinin adresini yanlış vermesi nedeniyle ambulansın uzun süre adresi aradığı ve bundan dolayı olay yerine geç ulaştığı belirlendi.