Acil Servisi Döner Bıçaklarıyla Bastılar!
Gaziantep'te iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan 2 kişinin yakınları acil servisini döner bıçağıyla basarak yaralıyı öldürmek istediler. Kavgada 2 kişide yaralandı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde sokak ortasında döner bıçaklarıyla kavga eden Mustafa S. ve Gazi B. isimli şahıslar kalşılıklı aldıkları bıçak darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandılar. Baskın sırasında herhangi bir sağlıkçıya saldırı olmadığı öğrenildi.
www.memohaber.com haber merkezinin edindiği bilgilere göre, Hastane acil servisini basarak yaralıyı öldürmek isteyen iki yaralı şahısların tarafları arasında çıkan tartışmada da iki kişi de çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandıkları öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği olaya adı karışan şahıslarla ilgili işlemin devam ettiği, her hangi bir sağlıkçıya saldırının söz konusu olmadığı belirtildi.
Personel Sağlık Telegram grubumuza ücretsiz Abone ol, günlük haberler cebine gelsin. Tıkla
