Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde sokak ortasında döner bıçaklarıyla kavga eden Mustafa S. ve Gazi B. isimli şahıslar kalşılıklı aldıkları bıçak darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandılar. Baskın sırasında herhangi bir sağlıkçıya saldırı olmadığı öğrenildi.

Döner bıçaklı sokak kavgasında yaralanan Mustafa S. ve Gazi B. kendi imkanlarıyla Gaziantep Abdülkadir Yüksel Devlet hastanesi acil servisine ayrı ayrı geldiler. Olayın duyulmasının ardından yaralı iki şahsın taraftarları acil serviste tedavi gören Mustafa S.'yi döner bıçaklarıyla saldırıp "öldürmeye geldik" diyerek tedavideki yaralıya saldırmak istediler. Hastane güvenlik ekiplerinin anında müdahalesi sonrası ve polis ekiplerinin devriye girmesiyle ucuz atlatıldı. Acil servisi basmak isteyen tarafların kavgaları hastane bahçesinde uzun süre devam etti. Yaralılar acil serviste görevli doktor ve sağlıkçılar tarafından ayrı ayrı odalarda tedavileri yapıldı.

www.memohaber.com haber merkezinin edindiği bilgilere göre, Hastane acil servisini basarak yaralıyı öldürmek isteyen iki yaralı şahısların tarafları arasında çıkan tartışmada da iki kişi de çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği olaya adı karışan şahıslarla ilgili işlemin devam ettiği, her hangi bir sağlıkçıya saldırının söz konusu olmadığı belirtildi.