Kocaeli Yenişehir A101 şubesinde de yaşananlara dair gelen mail;

26 Aralık tarihinde Kocaeli’nin Yenişehir şubemizde yaşanan talihsiz olay karşısında üzgünüz.

A-101 Çalışanlarının Sağlıkçılara 'Gelip alışveriş yapıyorlar, bizi riske sokuyorlar' Terbiyesizliği! haberi için tıklayınız

Dünyacak zor bir dönemden geçtiğimiz bu zamanda sağlık ve hijyen konusunda hassas olan A101 çalışanlarımız, sağlık personeliyle yanlış anlaşılacak bir durumla karşı karşıya kaldılar.

Yaşanan bu olaydan dolayı özürlerini dileyen A101 personelimizin sağlık çalışanlarına karşı asla olumsuz bir tavrının olmadığını bizzat belirtmek isteriz.

Yaşanılan bu olayı onardığımız gibi yayınladığınız haberlerinizde de düzenlenmesini rica ederiz.

Zor bir 2020 yılını geri de bırakmaya saatler kala bu ricamızı anlayışla karşılayacağınızı umar siz ve değerli ekibinizin 2021 yılını içtenlikle kutlarım.

NE OLMUŞTU?

İddialara göre A101 İzmit Yenişehir şube çalışanları Özel Cihan Hastanesi yönetimini arayarak, “Gelip alışveriş yapıyorlar, bizi riske sokuyorlar” şikâyetinde bulundu. Söz konusu şikayet kısa sürede duyuldu, hastane içinde yayıldı, çalışanları üzdü.

Korona ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık ordumuza Türkiye’nin her yerinden destek mesajları ve haberleri yayılırken, İzmit’ten üzücü bir haber geldi. A101 Yenişehir şube çalışanları, hastane çalışanlarının mağazaya gelmemesini istedi.