Trabzon Akçaabat ilçesinde bulunan bir hastanede anestezi teknisyeni olarak görev yapan 27 yaşındaki Büşra Muhcu otopsi işlemlerinin tamamlanmasının akabinde Uğurlu Mahallesinde cenaze namazının kılınmasının ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Dün hastanede sezaryen doğum ameliyatı için cep telefonu ile aranılarak ulaşılmaya çalışılan ancak mesai arkadaşlarının ameliyathanede hareketsiz olarak bulduğu genç anestezi teknisyeni hayatını kaybetmişti.

Hastanede ameliyathanede tuttuğu nöbet sırasında yaşamını yitiren Muhcu için bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildiği öğrenildi.

HABERİN GEÇMİŞİ

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde özel bir hastanede Anestezi Teknikeri olarak görev yapan 27 yaşındaki bir yıllık evli olduğu öğrenilen Büşra Muhcu odasında ölü bulundu.

Anestezi Teknikerinin kalp rahatsızlığı sebebiyle kısa bir süre önce ameliyat olduğu, ritim bozukluğu sebebiyle kendisine zaman zaman adrenalin enjekte ettiği iddia edildi.

Anestezi Teknikeri Büşra Muhcu’nun dün gece geç saatlerde ritim bozukluğunu dengelemek amacı ile kendisine damar yolu açarak adrenalin enjekte ettiği, bu esnada fenalaşarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Polis Büşra Muhcu’nun ölümüyle ilgili inceleme başlattı.

Editör: Haber Merkezi