Hasan Tepeçınar’ın, Sakarya’da havai fişek fabrikasında 3 Temmuz'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Sebahattin Tepeçınar’ın ağabeyi olduğu öğrenildi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) üç doktorun daha corona virüsü sebebiyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

1 AYDIR COVİD-19 TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

TTB, bir ay önce corona virüse yakalanan ve 3 haftadır yoğun bakımda tedavi gören Dahiliye Uzm. Dr. Engin Türkmen’in 50 yaşında Covid-19 sebebiyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Başhekim Yardımcısı Engin Türkmen Koronavirüse Yenik Düştü! haberimizden detayları okuyabilirsiniz.

SAKARYA'DAKİ PATLAMADA HAYATINI KAYBEDEN SEBAHATTİN TEPEÇINAR'IN ABİSİ

TTB, Sakarya’nın Akyazı ilçesinde çalışan Dr. Hasan Tepeçınar'ın da Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Doktor Tepeçınar’ın Sakarya'da havai fişek fabrikasında 3 Temmuz’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Sebahattin Tepeçınar'ın ağabeyi olduğu öğrenildi. İç Hastalıkları Doktoru Hasan Tepeçınar Korona Virüse Yenik Düştü! haberimizden detayları okuyabilirsiniz.

“AİLESİNE VE TÜM SAĞLIK CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ”

Bir süredir tedavi gören ve Eskişehir’de Diş Hekimi olarak çalışan Dt. Burhan Yürütücü'nün de Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini açıklayan TTB, üç paylaşımında da, “Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi. Diş Hekimi Burhan Yürütücü Covid-19 Nedeniyle Yaşamını Yitirdi! haberimizden detayları okuyabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi