Geçtiğimiz gün yaşanan olayda, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine gelen hasta ve hasta yakınları hastane güvenliğiyle uzun süreli tartışma yaşadı. Tartışma nedenin ise; muayene sırasında 1 saatten fazla beklediklerini söylediler. Hastane güvenliğinin tepki gösteren vatandaşları sakinleştirmek için yoğun çaba sarf ettikleri gözlenirken,  1 saate yakın acil servis koridor ve önünde muayene sıranın kendisine gelmesini bekleyen hasta ve hasta yakınları ile güvenlik görevlileri arasında yer yer gergin anlar yaşandığı aktarıldı. Zaman zaman Acil Serviste benzer olayların yaşandığını aktaran kaynaklar, en son tartışmada acil servis içerisinde görevli güvenlik görevlilerinin yoğun gayretleri üzerine herhangi bir yaralanma veya adli vakanın vuku bulmadığını dile getirdiler.

YASAK OLMASINA RAĞMEN GÖRÜNTÜ ALDILAR

Bazı vatandaşlar tarafından yasak olmasına rağmen, yaşanan gerginlik anlarıyla ilgili cep telefonları aracılığıyla görüntü aldığı görülürken, görüntülerin bazı sosyal medya platformlarında da paylaşıldığı gözlendi. Düzce acilde kavga! 1 saattir sıra bekliyoruz gibi başlıklarla paylaşılan görüntülerde hasta ve hasta yakınlarının 1 saattir sıra bekliyoruz şeklinde tepki göstererek hastane güvenliği ile karşı karşıya geldikleri gözlendi.

BU REZİLLİĞİ HERKES GÖRSÜN!

Acil Servis giriş ve iç kısımında yoğun kalabalık dikkat çekerken, hastalarını muayeneye ettirmek için uzun süre beklediklerini iddia eden hasta yakınlarını sakinleştirmeye çalışan hastane güvenliğinin uzun süre dil döktüğü görülüyor. Hastane içerisi ve dışarında görüntü alınmasının yasak olması nedeniyle, vatandaşlardan bazılarının cep telefonları ile kayıt yaptığını gören bir güvenlik görevlisi duruma müdahale etmeye çalışırken, vatandaşların güvenliğe tepki gösterdikleri ve çekim yapmaya devam ettikleri aktarılırken, bu rezilliği herkes görsün dedikleri de söylendi.