16 Mayıs Survivor’da bu akşam ada konseyinde kim kimin ismini yazdı?

Mert Öcal: Aycan

Yunus Emre: Aycan

Sercan: Yunus Emre

Aycan: Mert

Elif : Mert

Survivor yarışmasının bu akşamki bölümü yine soluksuz bir şekilde izlendi. 16 Mayıs 2020 akşamında yayınlanan Survivor 78. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, 1. dokunulmazlık oyununda kıyasıya yarıştılar. Gönüllüler oyunda 1-0 önde iken Aycan ile Evrim, parkura çıktı. Survivor’da dokunulmazlık oyunu farklı bir parkura sahipti. Yarışmacılar, bir merdiveni çeşitli engellerden geçirip finale kadar getirmesi gerekiyor. Sonrasında ise 3 tane seramiği kırması lazımdı. Oyunda Evrim, merdiveni engellerden birine takılınca Aycan, bu avantajı iyi değerlendirdi. Survivor Aycan, atışları ile takımına sayıyı kazandırdı ve beraberliği sağladı.

Survivor’da bu akşam dokunulmazlık gecesi nefes kesti. Haftanın ilk dokunulmazlık ödülü yarışmacıların motivasyonu için büyük önem taşıyor. Bu haftanın dokunulmazlık ödülü yarışmasında Ersin olmadan yarışacak olan ünlüler takımının performansı büyük merak konusu oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyununda Ersin’in sakatlığı sebebiyle eksilen ünlüler takımının performansı merakla beklenirken ünlülerin performansı gönüllülerin gerisinde kaldı. Dokunulmazlık ödülü gönüllülerin oldu.

NİSA GERİ DÖNDÜ

Survivor’ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nisa dokunulmazlık oyununda takımındaki yerini aldı ve Nisa yine performansı ile göz kamaştırdı.

Aycan YANAÇ KİMDİR

21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg’de doğan genç sporcu, futbola Nünberg ile başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015’te Bosna-Hersek’e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynamıştır.

Editör: Haber Merkezi