Siz de çalıştığımız sağlık kuruluşunda karşılaştığınız, haber değeri taşıdığını düşündüğünüz fotoğraf, video ve bilgileri WhatsApp haber hattımıza yada E-posta adresimize veya İletişim Bölümümüz aracılığıyla bize göndererek gönüllü muhabirimiz olabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizin gizli kalacağından emin olabilirsiniz.

HABERLER SaglikPersoneliHaber.Net'te NASIL YER ALIR?

Gönderdiğiniz haberler taşıdığı öneme göre sitemizin anasayfa manşetinde de yer alabilir, manşet dışındaki kategorilerde de değerlendirilebilir. Her an her durumda karşılaştığınız yada şahit olduğunuz bir durumu cep telefonunuzla görüntüleyebilir, videoya çekebilir ve konuyla ilgili tüm bilgileri yazdıktan sonra WhatsApp'ı - E-Postamızı veya İletişim bölümümüzü kullanarak bize iletebilirsiniz. Dilerseniz haberi sizin isminizle, isminizin açıklanmasını istemiyorsanız 'bir okuyucumuz' şeklinde yayınlayabiliriz. Hiç bir şart ve koşulda isminiz yayınlanmayacaktır.

NE TÜR HABERLER YOLLANABİLİR?

Çalıştığınız kurumda başınıza gelen bir mobbing olayı, Devlet Memurları Kanunu aykırı uygulamalar, Sağlık Bakanlığı Yönetmelik vb. yazılı emirlerine uymayan uygulamalar, ileride devleti zarara uğratacağını düşündüğünüz durumlar, sosyal sorumluluk projesi gibi her türlü olayı anında yazarak bizimle paylaşabilirsiniz. Haber sitemizde bugüne kadar bir çok haber bu şekilde paylaşılmış, dahası konu haber olduktan sonra büyük oranında uygulamalarda düzeltmeler yapıldığı tespit edilmiştir. 

NOT: WhatsApp hattımız başta olmak üzere diğer iletişim kanallarımıza gün içerisinde bir çok görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.

Siz gönderin, biz yayınlayalım.

SaglikPersoneliHaber.Net WhatsApp Haber Hattı Numarası: +90 530 5578393

E-Posta Adresimiz: [email protected]

İletişim formu için tıklayınız.

İnstagram üzerinden ulaşmak için tıklayınız.

Twitter üzerinden ulaşmak için tıklayınız.

Facebook üzerinden ulaşmak için tıklayınız.

Telegram üzerinden ulaşmak için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi