Sözleşmeli Sağlık Yönetici Maaşları

Sağlık Camiası tarafından sözleşmeli yöneticilerin maaşları haklı eleştirilen almaya devam ediyor. Başta Sosyal medya platformları olmak üzere bir çok mecrada tartışma konusu olan sözleşmeli il sağlık müdürü, başkan maaşı, başkan yardımcıları maaşı ile İlçe Sağlık Müdürü maaşları ne kadar? Ek ödeme olarak kaç lira alıyorlar? Soruları en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Profesör veya doçent ile uzman tabip ile tabip olan ünvanlara göre belirlenen katsayılar nedeniyle farklılıklar gösteren yönetici maaşlarının Eylül 2020 dönemi itibariyle güncel tutarlarını yayınlıyoruz.

Sağlık Personelleri Bordrolarını Gönderdi: 3 Bin 200 Lira Maaş Olur mu? İşte Sağlıkçı Maaşları haberi için tıklayınız

Peki 2020 Eylül Başhekim - Başhekim Yardımcısı - Başhemşire ( Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ) İdari ve Mali Hizmetler Müdürleri ile Müdür yardımcılarının maaşları ne kadar? Ek ödeme ücretleri kaç lira?

İşte merak edilen BORDROLAR...

Eylül 2020 maaş dönemi için Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı İl Sağlık Müdürlükleri bünyesinde sözleşme imzalamış olan, İl Sağlık Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Başkan, Başkan Yardımcısı ile İlçe Sağlık Müdürlerinin Ek Ödemeleri hesaplarına yattı. Tepe yönetiminin sözleşmeli maaş ücretleri hakkında haber merkezimizin yaptığı çalışma sonucunda elde ettiğimiz tutarları inceleyebilirsiniz. 

Tablolarda maaş ve ek ödeme tutarlarını ayrı ayrı gördüğünüz araştırmamızda, vergi dilimi İl Sağlık Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Başkan, Başkan Yardımcısı gibi ünvanlar için %37 olarak, hastane müdür ve yardımcılarının ise % 27 dilim olarak hesaplanmış, bekar ve eş-çocuk yardımı almayan yönetici maaşları hesaplaması yapılmıştır.

Sağlık Personelleri Bordrolarını Gönderdi: 3 Bin 200 Lira Maaş Olur mu? İşte Sağlıkçı Maaşları haberi için tıklayınız

asd