Samsun İl Sağlık Müdürlüğü maaş promosyon anlaşmasının güncellenmesi ile ilgili talebini ilettiği Yapı Kredi Bankası’ndan olumlu sonuç alamaması üzerine örnek bir adım attı.

YAPI KREDİ BANKASI İLE YAPILAN SÖZLEŞME FESHEDİLDİ!

Edinilen bilgiye göre; maaş promosyon anlaşmasını revize edilmesi talebini reddetmesi üzerine Yapı Kredi Bankası ile yapılan sözleşme feshedildi.

YENİ İHALE İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI!

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre; Yapı Kredi Bankası ile yapılan sözleşmenin feshinin ardından yeni ihale açılması için hazırlıklara başlandı.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda, “Sağlık çalışanlarımızın maaş promosyonlarının güncellenmesi talebine ilgili bankanın olumsuz yanıt vermesi sonucu, mevcut sözleşmenin fesih edilmesi kararı alınarak yeni ihale süreci başlatılmıştır. Müdürlüğümüz koordinasyonunda sendikalar ve istekli bankalarla yürütülen çalışmalar tamamlanmış olup, 07 Ekim 2022 tarihi Cuma günü saat 14.30'da yeni maaş promosyon ihalesi yapılacaktır” denildi.

SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİNİN HAKLI FESİH ŞARTLARI DOĞDU!

Bilindiği üzere değişen ekonomik koşullar nedeniyle sağlık müdürlüklerinin haklı fesih şartları doğmuş bulunmaktadır. Ancak bunun için özgüvenli ve personelini düşünen bürokrat kararlarına ihtiyaç olduğu aşikardır.

YAPILAN GÖRÜŞME İLE İPTAL KARARI ALINDI!

Samsun İl Sağlık Müdürlüğünde banka yetkilileri ile Cuma günü (dün) gerçekleştirilen görüşme sonucunda maaş promosyon anlaşmasının fesih edilmesi kararı alındı.