Türkiyenin bir çok kentinde yapılan maaş promosyon ihalelerinin yeniden revize edilmesi sağlık çalışanlarının öncelikli talepleri arasına. Bu konuda girişimde bulunulmasını isteyen sağlık çalışanları mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

Promosyon ihalelerinin yapıldığı tarihten günümüze ekonomide yaşanan dalgalanmalar nedeniyle, teklif edilen ve anlaşmaya varılan tutarın düşük olması ve diğer illerde yapılan ihalelerin yüksek tutarlarda sonuçlanması üzerine ihalenin revize edilmesi için sendikalar harekete geçti. 

Kocaelide Sağlık-Sen ve Öz Sağlık-İş sendikasının başvurusuna Ziraat Bankasından cevap geldi.

Ziraat Bankası Kocaeli Şubesinin yazılı cevabında, "Bankamızca ödenen promosyon tutarının arttırılması hususu Genel Müdürlük ilgili birimince değerlendirilmiş ve uygun bulunmamıştır" denildi.

İŞTE BANKANIN CEVABI

Diğer taraftan 16 Şubat tarihinde "Sendikalar da hiç bir dayanakları olmadan sırf sosyal medya paylaşımı yapmak için sahada birbirlerine selam dahi vermedikleri halde aynı metinlerle sağlık müdürlüklerine yazdıkları yazıları paylaşarak sağlık personellerinin daha çok umutlanmasına neden oluyorlar." diyerek PROMOSYON İHALELERİNİN REVİZE EDİLEMEYECEĞİNİ anlattığımız haberimize "Banka Promosyon Anlaşmaları Revize Edilebilecek mi?" başlığına TIKLAYARAK erişebilirsiniz.