İhalenin 5.005 lira bedelle sonuçlanmasına rağmen, yetkili sendika Sağlık-Sen tarafından yeterli bulunmayıp daha sonra Rektöründe devreye girmesiyle banka yetkilileriyle yapılan görüşme sonucunda banka promosyon ücreti 5300 TL'ye yükseltildi.

Sendika tarafından ihaleyle ilgili yapılan açıklamada;

Atatürk Üniversitesi bünyesinde görev yapan ve her kademede personeli ilgilendiren Maaş Promosyon İhalesi yetkili konfederasyonumuz MEMUR SEN'e bağlı Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubemizin ve Sağlık Sen Şubemizin katılımlarıyla 9 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirildi. İhalenin kazananı 4 yıllık süre için 5005 TL bedelle T.C.Halk Bankası olmasına rağmen bu tutar sendikamız tarafından yeterli bulunmayıp daha sonra Sayın Rektörümüz ve banka yetkilileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 5300 TL ye yükseltilmiştir.saglikpersonelihaber.ent

Maaş Promosyon İhalesinin gerek ihale öncesi hazırlık aşaması gerekse ihale ve sonrası süreçte çalışanların haklarını korumak ve en yüksek promosyonu alabilmek için çok yoğun bir çaba gösteren başta Atatürk Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI Hocamız ve ekibine, emeği geçenlere ve T.C. Halk Bankası yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Rekor bir bedelle sonuçlanan Maaş Promosyon İhalesinin Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi, Tıp Fakültesi Dekanlığı, Diş Hekimliği Fakültesi ve tüm üniversite çalışanlarına hayırlı olmasını diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi