Bankayla anlaşma yapılmamış, sözleşme imzalanmamış olsaydı promosyon sözleşmesinin iptal edilebiliceğini ancak yapılan sözleşme nedeniyle şu an böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirten Bursa İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz topu hem hükumete hem de Sağlık Bakanlığı’na attı.

Bilindiği üzere banka maaş promosyon ihaleleri son aylarda yaklaşık 30 BİN – 35 BİN lira bandından imzalanıyor.

Sağlık Müdürü Altın Hesabı Yaptı!

Batman, Şanlıurfa, Karaman ve Aydın İl Sağlık Müdürlerinin bankalara resmi yazıyla önceden öngörülemeyen gelişmelerin yaşandığı, ekonomideki dalgalanmaların örnek gösterilerek promosyon anlaşmasının revize edilmesi ya da ek promosyon verilmesini talep edilirken Bursa İl Sağlık Müdürünün yaptığı altın hesabı sağlık personellerini şaşkınlığa uğrattı. O dönem verilen promosyon parası ile altın alınsaydı şimdi verilen parayla kıyaslandığında aynı altın yine alınırdı diyen Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz’ın banka lehine konuşmasının nedeni anlaşılamadı.

Bursa İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz’ın maaşını da altın hesabına göre mi aldığı bilinmezken saglık çalışanları promosyonların güncellenmesi yada ek promosyon verilmesi konusunda beklentiye girmiş durumda.