Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasında imzalanan promosyon sözleşmesinin revizyonu için yetkili sendika temsilcileri ile yapılan değerlendirme sonucunda bankadan revize teklifi talep edildi.

Yapı Kredi Bankası, Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nün bu teklifine olumlu dönüş yapmadı.

Sağlık Müdürlüğü Yetkilileri, sendika temsilcileri ile bir araya gelerek bankadan bu defa kalan süre için ayrı bir teklif ve kalan süreye ilave 1 yıl eklenerek ayrı bir teklif vermesini talep etti.

26 AY İÇİN:7800 TL, 38 AY İÇİN:11.400 TL

Sağlık Müdürlüğü’nün ikinci talebine dönüş yapan Yapı Kredi Bankası, mevcut sözleşmeden kaynaklı tazminat olmaksızın kişi başı 26 aylık kalan süre için 7800 TL, 38 aylık süre için ise 11.400 TL promosyon teklifi sundu.

Bankanın 7.800 liralık teklifi sonrası bugün Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nde Promosyon İhale Komisyonu ile sendika temsilcileri bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

YAPI KREDİ İLE OLAN SÖZLEŞME FESHEDİLDİ

Mevcut ekonomik koşullarda ve diğer kurumların yapmış olduğu promosyon ihalelerine gelen teklifler düşünüldüğünde, Sağlık Müdürlüğü, Yapı Kredi Bankası ile olan promosyon anlaşmasının feshedilmesi kararını aldı.

KASIM AYINDA YENİ İHALE YAPILACAK

Promosyon sözleşmesini fesheden İl Sağlık Müdürlüğü, kasım ayında yeni ihaleye çıkacak. Mevcut promosyon protokolünden kaynaklı tazminatın ise, yeni ihaleyi alacak banka tarafından anlaşılan promosyon tutarından ödenmesi suretiyle karşılanması kararı alındı.